home
winkelkar
geen producten

Danspartner gezocht 

Ik heet Patrick van Steenis en dans al heel wat jaren. Vroeger in Mechelen, Leuven en Lier en recenter in Aarschot, Tienen en Merksem.

Ik heb ervaring in Ballroom & Latin en heb ook enkele cursussen en workshops Bachata, Salsa en Lindy Hop gevolgd. Ik zing in mijn vrije tijd en dirigeer een gospelgroep en om de vrije avonden met dansen te vullen, zoek ik een vrouwelijke danspartner Ballroom & Latin, graag met enige ervaring, en ook een danspartner Lindy Hop. Als je voor die laatste dans geïnteresseerd bent en kunt swingen, zit die basis al goed!

Ik woon halverwege Leuven en Lier, ben 55 jaar, 1m75 en slank tot normaal gebouwd. Je kunt mij bellen op 0498/666603  of mailen patrick@vansteenis.be

Danspartner gezocht 

Mijn naam is Tim, ik ben 45 jaar en woon in Scherpenheuvel. September vorig jaar ben ik begonnen met LA Salsa en heb ondertussen 3 cursussen afgewerkt, daarvoor had ik nog nooit gedanst, noem me gerust een laat bloeier 😊, maar wat is me dat een ontdekking ! 

 

Ik ben op zoek naar een danspartner expliciet voor LA Salsa, zowel beginner als gevorderde kan. Als het clickt sta ik zeker open voor ander dansenstijlen zoals bachata, tango of eventueel kizomba. Je kan met me in contact komen door een mailtje te sturen naar timothyclaessens@icloud.com

 

Tot dan 

Tim

Danspartner gezocht 

“Ik ben een 56 jarige moderne vrouw met een mindset van een 20 jarige. Gepassioneerd door dansen en drie jaar ervaring in ballroom en latin met veel belangstelling voor techniek en afwerking. Op zoek naar een stijlvolle heer met dezelfde passie en drive en minstens 1.80m groot.”
Greetje Swerts
greetje.swerts@icloud.com
0478/55 25 86
Woonplaats: Tongeren