home
winkelkar
geen producten

Wat is Ragga Fusion? 

 Ragga Fusion is een dansstijl gebaseerd op Jamaïcaanse Dancehall, waaraan elementen van Hip Hop en Afro worden toegevoegd. Dancehall is populaire Jamaicaanse muziek, ontstaan uit een combinatie van reggae, hiphop en calypso. Vooral de combinatie van snelle, explosieve bewegingen afgewisseld met tragere, sensuele danspassen geven deze dansstijl haar kenmerkend karakter.

 

RAGGA FUSION:

  • Ragga Fusion Beginners:       start op ZONDAG 12 JANUARI om 15u
  • Ragga Fusion Halfgevorderd: start op ZONDAG 12 JANUARI om 16u 

PRIJS CURSUS: €60 PER PERSOON (8weken les)
+€ 20.00/jaar Lidmaatschap (terug te vorderen bij jullie mutualiteit)

 

LESGEVER: MARIJN CELEA

Biografie:

Marijn Celea (BE/IT) is een danser/performer/choreograaf wonend in Brussel. Hij studeerde Performance & Multimedia aan het KASK in Gent en begon met dansen op zijn 11 jaar. Hij heeft zich ondertussen verdiept in verschillende stijlen: ragga/dancehall, Afrikaanse dans, hip hop, experimentele dans en bewegingsimprovisatie.

Hij tracht zijn gevarieerde artistieke ervaringen door te trekken in zijn danslessen door de leerlingen op een hedendaagse manier met het lichaam en het bewustzijn daarvan te laten omgaan, waarbij de beleving centraal staat.

Marijn geeft danslessen en workshops in binnen- en buitenland. In 2011 richtte hij zijn eigen crew op: Radikal, met wie hij reeds op vele festivalpodia stond, dansend voor onder andere Major Lazer, Sean Paul, Ward 21, Skyve en Dj Rakka, op Rock Werchter, Reggae Geel, Sportpaleis, Tomorrowland, …
Naast het dansen is hij ook bezig met performance en video. Zo heeft hij performances gedaan in het SMAK, Campo, het Paviljoen (Gent), Moment Festival (Brussel), Zinnema (Brussel), Netwerk (Aalst) en Copyright is a Myth (Bree).

 

Youtube kanaal:

https://www.youtube.com/channel/UCuVhXA1v_c1I2z0J1WtnYSA
 

Facebook:

https://www.facebook.com/marijn.celea

 

Instagram:

@marijncelea