home
winkelkar
geen producten

Wat is Urban Dance? 

Urban Dance is een mengelmoes van verschillende dansstijlen die zich redelijk recent ontwikkeld hebben. Het is een beetje van hip-hop, streetdance, popping, dancehall,...

Het wordt meestal gedanst op pop-muziek, maar kan ook op eender welke muziek met een duidelijke beat gedanst worden. Meestal zijn de pasjes dan ook strak en vlot achtereenvolgend. Maar er is nog steeds de mogelijkheid om expressief om te gaan met je gezichtsuitdrukkingen en je bewegingen.

LESSEN: 

URBAN DANCE KIDS (8 tot 12 jaar)          ZATERDAG 12 JANUARI om 13u00
URBAN DANCE BEGINNERS (+12j)         ZATERDAG 12 JANUARI om 15u00
URBAN DANCE GEVORDERDEN (+12 j) VRIJDAG 11 JANUARI om 20u00 (Deze wordt gegeven door Zohra Versmissen)

 

Deze cursussen omvatten 8 weken les van telkens 1 uur. Korstprijs: €58 (plus 20euro jaarlijks lidgeld, waarvan minstens 15euro via jullie mutualiteiten is terug te vorderen)

Lesgever: Fien Delwiche 

Ik ben Fien Delwiche, ik ben 18 jaar, woon in Kermt en studeer psychologie aan de Vrije Universiteit in Brussel. Naast dansen ben ik ook leidster op scouts Schoravé.

Ik zelf ben begonnen met een opleiding klassiek en jazz Ballet aan het conservatorium te Hasselt, hier heb ik 5 jaar lang 5 uur per week gedanst. Na 3 jaar niet meer gedanst te hebben had ik besloten om naar de Ritmo Studi.'s om deel te worden van The All-StarZ danceteam, het wedstrijdteam van de Ritmo, en daar dans ik nu al bijna 3 jaar. Tijdens deze 5 jaar in de Ritmo heb ik ook nog modern gedanst voor 3 jaar en country voor 2 jaar. Als ik de tijd vind, volg ik ook workshops/lessen van bekende choreografen om mezelf te blijven uitdagen.

Bij mij gaat dansen om plezier maken en een eigen stijl ontwikkelen. Mijn doel is dat mensen zich helemaal in een dans kunnen verliezen en te zorgen voor een kleine uitdaging waardoor je verbetert als danser. Iedereen kan leren dansen als je het maar graag genoeg wilt!